Koszyk Twój koszyk jest pusty ...
Strona główna » BEZGLUTENOWE » MIX C - MIX Pâtisserie -mąka bezglutenowa do wypieku ciast 1 kg
Szukaj produktu
Producenci
Promocje
Kontakt
  • Schowek Zdrowia
    Al.Krakowska 274
    02-210 Warszawa

  • E-mail:info@schowekzdrowia.pl
  • Telefon600 040 434
  • Godziny działania sklepuponiedziałek - piątek 10:00-18:00 sobota: nieczynne
Zobacz nasz profil na Instagramie
  • Instagram
  • KOD QR
MIX C - MIX Pâtisserie -mąka bezglutenowa do wypieku ciast 1 kg
Nasz hit

MIX C - MIX Pâtisserie -mąka bezglutenowa do wypieku ciast 1 kg

Dostępność: Dostępny

Czas wysyłki: 48 godzin

Koszt wysyłki: od 18,50 zł Dostępne formy wysyłki dla oglądanego produktu:Kurier - 18,50 zł
Odbiór osobisty - 0,00 zł

Numer katalogowy: 1569

Stan magazynowy:

PKWiU: 10.86.10.0

Stan produktu: Nowy

Cena: 16,50 zł

Ilość: szt.
Dodaj do koszyka

dodaj do schowka

  • Opis produktu
  • Recenzje produktu (0)

SKŁAD: .skrobia kukurydziana , mąka kukurydziana , mąka ryżowa , mąki z soczewicy , skrobia modyfikowana z tapioki , substancja zagęszczająca: guma tara . Może zawierać śladowe ilości soi . BEZ LAKTOZY .

PL_Glutenfrei.jpgPL_Weizenfrei.jpgBADGES_POL_VEGAN.jpgBADGES_POL_VEGETARIAN.jpgOhneZusatzVonMilch_PLPL_Laktosefrei.jpgOhneZusatzVonEiern_PLBADGES_POL_PALM_OIL_FREE.jpgPL_OhneKonservierungsstoffe.jpg

 

Wartość odżywcza w 100 g produktu:     Wartość energetyczna w 100 g produktu: 1474 kJ/347 kcal

Tłuszcz: 0,2 g

w tym kwasy tłuszczowe nasycone: 0,0 g

Węglowodany: 82 g

w tym cukry: 0,2 g

Błonnik: 2,5 g

Białko: 3,6 g

Sól: 0,01 g

 

Masa netto: 1 kg

Okres przydatności do spożycia: 12 m-cy

 

Przechowywać w suchym i chłodnym miejscu.

 

Sposób przyrządzenia:

BABKA

Składniki ogrzać do temperatury pokojowej. Nagrzać piekarnik do temp. 180 st.

Składniki: 220 g mąki MIX C /przesiać/, 150 g cukru, 125 g masła lub margaryny, 3 jaja, 8 g proszku do pieczenia, 125 ml mleka.

Przygotowanie: Masło rozetrzeć, dodać połowę cukru i wyrabiać przez ok. 2 minuty na jednolita masę. Dodać żółtka, mąkę, proszek do pieczenia, mleko i dobrze wymieszać. Białka z drugą połową cukru ubić na sztywną pianę, Masę wlać do nasmarowanej masłem i posypanej mąką tortownicy i piec w nagrzanym piekarniku przez ok. 50 minut w temperaturze180 st. Zgodne z upodobaniami przybrać kremem waniliowym, marmoladą lub świeżymi owocami. W przypadku babki czekoladowej do ciasta dodać 2 łyżki niesłodzonego kakao.

Nikt jeszcze nie napisał recenzji do tego produktu. Bądź pierwszy i napisz recenzję.


Oprogramowanie sklepu shopGold.pl
Korzystanie z tej witryny oznacza wyrażenie zgody na wykorzystanie plików cookies. Więcej informacji możesz znaleźć w naszej Polityce Cookies.
Nie pokazuj więcej tego komunikatu